Uiteraard organiseren wij het Water Congres op een veilige en verantwoorde manier. De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Hieronder leest u welke maatregelen er genomen worden tijdens het congres.

Voor deelname aan het Water Congres vragen we u om een coronatoegangsbewijs middels de Corona Check App. Op deze manier kunnen wij u als spreker of bezoeker en onze eigen medewerkers in een nog veiligere omgeving ontvangen. U krijgt toegang tot het congres met één van onderstaande bewijzen:

Op de website van de Rijksoverheid vindt u een uitgebreide checklist van welke stappen u moet nemen om een coronatoegangsbewijs te krijgen. Meer informatie over de Corona Check App is te vinden op www.coronacheck.nl. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met marketing@ict.nl.

(Bron: Rijksoverheid)

Het is belangrijk dat we deze maatregelen met elkaar in acht nemen. De maatregelen zijn gekozen om de veiligheid te garanderen, maar maken het tegelijkertijd heel goed mogelijk om het beursbezoek, de kennisoverdracht en het netwerken optimaal te laten plaatsvinden. Wij houden de ontwikkelingen nauw in de gaten en passen we de maatregelen aan naar de omstandigheden.

Ga terug naar de pagina van het Water Congres.