Probes Debat

De wereld verstedelijkt in hoog tempo. De vierde industriële revolutie is in volle gang. We staan voor grote uitdagingen die vragen om slimme oplossingen. Oplossingen die processen in stedelijke, industriële en zorgomgevingen efficiënter, flexibeler, eenvoudiger, veiliger en duurzamer maken.

Wat is de impact?
Maar bieden smart technologies ook smarter welzijn? Vandaag de dag versnelt de technologische ontwikkeling zo exponentieel dat er een disbalans dreigt te ontstaan tussen wat we kunnen produceren en wat we echt nodig hebben. De vraag is waar ons dit zal brengen en wat dit met ons doet? Wie bepaalt wat we nodig hebben, wij of de technologie? En wie heeft de controle?

Een avondje toekomst!
Vooruit kijken lukt bijna niet in de dagelijkse hectiek. Er komt zoveel op ons af! Toch is vooruit kijken wel noodzakelijk. De wereld om ons heen verandert continue en als organisatie wilt u daar op inspelen. Met het Probes Debat willen wij u uitdagen om verder te kijken dan de dag van morgen!

Jan Douwe Kroeske is deze avond uw gespreksleider. Het doel van deze inspirerende avond is toe te werken naar een onvermoed en bruikbaar resultaat!

Durft u de uitdaging aan? Wanneer de wereld steeds ‘smarter’ wordt, waar moeten we dan met elkaar rekening mee houden? Gaat u met ons en andere toekomstdenkers het gesprek aan over wat mensen ervaren, wat ze voelen, denken en verwachten en wat dat betekent voor ons en onze organisaties?

WIE: CEO’s, ondernemers, managers en beleidsmakers.
WAT: Een toekomst verkennende netwerkavond vol nieuwe inzichten, interessante trends en ontwikkelingen, debat en onderlinge inspiratie.
WANNEER: 22 november 2017 van 15:00 uur tot 21:00 uur.
WAAR: TAETS, Hemkade 18 (Hembrugterrein) 1506 PR Amsterdam – Znstd

Wilt u ook deelnemen? Neemt u dan contact op met Koen van Wijk.