terug

HASSAN’S UITDAGING: Als iedereen zegt dat iets onmogelijk is, zoek ik net zo lang door tot het wel kan

Hassan heeft een grote passie voor auto’s en combineert dat bij ICT Group met zijn voorliefde voor Embedded Software Design. In de automotive industrie wordt embedded software veel toegepast om voertuigen intelligenter te maken. “De uitdaging voor embedded software designers,” zegt Hassan “zit altijd in het feit dat je met weinig ruimte, weinig geheugen en weinig processing power de meest slimme en betrouwbare output wilt genereren. Dan moet alles optimaal functioneren en daar zijn vaak honderden oplossingen voor te bedenken. Er is maar één oplossing de beste, en van zo’n puzzel kan ik echt genieten.”

“Als professional en als mens leer je ontzettend veel van een internationale organisatie en dat kan ik weer doorgeven aan mijn collega’s bij ICT.”

“Toen ik begin 2017 bij ICT Group begon, betekende dat ook een verhuizing van mijn moederland Egypte naar Nederland. Dat was even wennen maar inmiddels weet ik een hoop typisch Nederlandse eigenaardigheden te waarderen. Een voorbeeld daarvan is de directheid die voor Nederlanders zo vanzelfsprekend is. Daar begreep ik helemaal niets van, het kwam op mij erg onbeleefd over. Maar ondertussen weet ik dat alles veel sneller en beter gaat als je zegt waar het op staat. Ik ben een harde werker en heel ambitieus dus het past ook eigenlijk wel bij me, die directheid. Alleen mijn familie moet er nu nog aan wennen,” zegt Hassan lachend.

Ben jij ook op zoek naar een baan waar je ook het onmogelijke, mogelijk kunt maken?
Kijk op onze website: www.werkenbijict.nl.

AVG toestemmingen

The ICT Group website uses cookies for various functions in the website; Functional Cookies, Website Statistics, Personalised Advertising and Social Media. Advertising and Social Media cookies collect information about activities of individual users. This allows third parties to display personalised adverts to you and to allow you the option to share content from this site to Social Media platforms.

By continuing to use this website you are allowing us to place these cookies. The Cookie Settings voor de ICT Group website can be changed or revoked at any time. You can reach the settings through the Cookie Settings button as well as through the link in the footer of every page on this site.

Lees onze privacy policy hier | Deze melding sluiten
Cookie Instellingen