terug

Eric’s Challenge: van begin tot eind betrokken zijn

“Als Control Designer houd ik me bezig met het ontwerpen en implementeren van software voor PLC systemen. Deze PLC units sturen grote machines of installaties aan. Ik word ook vaak betrokken bij de keuze van de hardware. Ik heb voor deze functie gekozen omdat ik graag hands-on het hele traject wil begeleiden, van de ontwerpfase van een systeem tot aan de oplevering bij de klant. Ik wil graag een totaaloplossing bieden waar de eindgebruiker ook echt iets aan heeft.”

“Ik vind het mooi om van begin tot eind betrokken te zijn bij een project, van de ontwerpfase tot de inbedrijfstelling.”

“Ik werk nu ruim een jaar op basis van detachering bij een internationaal bedrijf dat oplossingen maakt voor warmte-, vloeistof- en gastransport. Ik werk op de afdeling die inertgassystemen voor schepen maakt en het is mijn taak het volledige proces in het inert-gassysteem te regelen vanuit de PLC. Ook komt de user interface, waar ieder proces van deze immense installaties feilloos te volgen moet zijn, voor mijn rekening. Daarnaast ontwerp ik databases die aan de PLC’s hangen om de productieprocessen in kaart te brengen. Die combinatie is bedoeld om een installatie
blijvend te optimaliseren. Oorspronkelijk zou dit een korte opdracht zijn maar de opdrachtgever had nog veel meer projecten voor ICT klaarliggen.

Bij ICT verbinden we mensen, technologie en ideeën. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer, architect of engineer? Kijk op www.werkenbijict.nl

AVG toestemmingen

The ICT Group website uses cookies for various functions in the website; Functional Cookies, Website Statistics, Personalised Advertising and Social Media. Advertising and Social Media cookies collect information about activities of individual users. This allows third parties to display personalised adverts to you and to allow you the option to share content from this site to Social Media platforms.

By continuing to use this website you are allowing us to place these cookies. The Cookie Settings voor de ICT Group website can be changed or revoked at any time. You can reach the settings through the Cookie Settings button as well as through the link in the footer of every page on this site.

Lees onze privacy policy hier | Deze melding sluiten
Cookie Instellingen