terug

Carrièremogelijkheden nastreven: terug bij ICT

Rik Verbeek is teruggekomen bij ICT Group als Senior Control Designer, nadat hij zijn carrièrekansen bij een ander IT-bedrijf had verkend.

“Ik wil mezelf professioneel blijven ontwikkelen en ICT Group biedt een gedegen pakket aan trainingen en opleidingen voor elk carrièreniveau.”

“Ik heb veel geleerd  in de tijd dat ik weg was, maar ik kwam erachter dat ik de ontspannen sfeer en flexibele en stimulerende bedrijfscultuur bij ICT Group erg prettig vond. Ik wil mezelf professioneel blijven ontwikkelen en ICT Group biedt een gedegen pakket aan trainingen en opleidingen voor elk carrièreniveau. Ik houd van bits en bytes, maar werk ook erg graag met mensen. Ik kijk ernaar uit om als Service Delivery Manager aan de slag te gaan, omdat het deze twee zaken perfect combineert. De Service Delivery Manager is verantwoordelijk voor de langetermijnrelaties met klanten en beheert de service level agreements. Hier zijn zowel technische kennis als leiderschapsvaardigheden voor nodig. Toen ik erachter kwam dat ik deze carrière bij ICT Group kon opbouwen, was de keuze om terug te keren naar het kantoor in Deventer snel gemaakt. Ik maak deel uit van het Serviceteam en mijn Operationeel Manager helpt me op weg om zelfstandig mijn accounts te beheren. Ik overweeg de cursus Professioneel Leiderschap te volgen en daarnaast ITIL, een cursus over Best Practices in IT Service Management. Ik ben erg blij om terug te zijn bij ICT Group,” vertelt Rik.

Wil jij ook werken aan uitdagende en grensverleggende projecten zoals Rik?

Kijk op onze website: www.werkenbijict.nl

AVG toestemmingen

De ICT Group website gebruikt cookies voor diverse functionaliteiten in de website: Functionele cookies, website statistieken, gepersonaliseerde advertenties en social media. Advertentie en social media cookies verzamelen informatie over individuele gebruikers. Dit laat derden gepersonaliseerde adverties tonen en stelt je in staat om content van deze site te delen naar social media platforms.

Bij gebruik van deze site geef je ons toestemming om deze cookies te plaatsen. De Cookie Instellingen voor de ICT Group website kunnen ten alle tijden aangepast of ingetrokken worden. Je kunt de Cookie Instellingen bereiken middels de Cookie Instellingen knop of via de link onderaan iedere pagina in deze site.

Lees onze privacy policy hier | Deze melding sluiten
Cookie Instellingen