back

KNW Najaarscongres 2017

  • 24 November 2017
  • 9:30 - 16:15

Ontmoet ICT Group op het KNW Najaarscongres 2017 op vrijdag 24 november in de Mariënhof in Amersfoort, met als centraal thema de ‘Waterprofessional van de toekomst en de impact van de digitale revolutie’. ICT Group verzorgt sinds jaar en dag de automatisering van de waterinfrastructuur in Nederland. Het gaat niet alleen om het transport van afvalwater en drinkwater, maar ook om het bewaken van de waterpeilen in sloten, kanalen en rivieren.

Samen maken wij de toekomst. Maar wat is die toekomst? Veranderende bevolkingssamenstelling, klimaatgevolgen, de steeds verder evoluerende technische mogelijkheden, veranderingen in de energievoorziening. De watersector staat voor grote uitdagingen. Digitale ontwikkelingen bieden nieuwe kansen, maar vragen ook om aanpassingen. Hoe kunnen we onze sector goed laten inspelen op de eisen en mogelijkheden van de digitale revolutie?

Kom en denk mee, samen geven wij richting aan onze bedrijfstak. Lees hier meer over de impact van digitalisering in de waterwereld. 
Tijdens het KNW Congres op 24 november in Amersfoort leggen wij u graag de voordelen van digitalisering uit.

Voor meer informatie over het KNW Najaarscongres bezoekt u de website. 

Do you want to know more about this event?

Arjen van Dam

Business Development Manager

t +31 6 27 08 73 75

e Arjen.van.Dam@ict.nl